این آش مخصوص فصلهای سرد است. عدس، پیاز، رشتهی آش، مرزه، نمک و فلفل قرمز مواد تشکیل دهندهی این آش لذیذ کردی است. بخاطر داشته باشید که در مرحله آخر پخت آن، رشته را اضافه کنید تا نرم نشود.
روش پخت آش پرپوله
ابتدا عدس ها را شسته، سپس به آن آب اضافه کرده و اجازه می دهیم تا عدس بپزد. سپس پیازهای خرد شده را همراه روغن تفت داده و به آن نمک و ادویه اضافه می کنیم. بعد از پخت کامل عدس ها، پیاز داغ را به آن اضافه کرده و در این مرحله ادویه (مرزه) را به آش می افزاییم. در مرحله آخر طبخ هم رشته آشی را اضافه می کنیم و اجازه می دهیم تا آش با حرارت ملایم جا بیفتد و درست شود. نوش جان!