شش انداز خورش گیلانی دیگری از بادمجان که با ترکیب آشنای رب انار، پیاز و گردو طعم جدیدی به خود میگیرد. برای تهیهی شش انداز، معجونی از گردو و رب انار با بادمجان سرخ شده مخلوط و طبخ میشود
طرز تهیه شش انداز:
بادمجان ها را پوست بکنید و به صورت حلقه ای برش بزنید و مقداری نمک به آن آغشته کنید و در سبد قرار دهید تا یکی دوساعت بماند و تلخی احتمالی آن برطرف شود.
همچنین هنگام سرخ کردن هم روغن کمتری مصرف کند.قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
سپس مغز گردو را داخل آن تفت دهید. بعد پیاز سرخ شده را همراه زردچوبه در گردوی تفت داده شده بریزید و کمی تفت دهید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود.
بعد رب انار و 2 تا 3 پیمانه آب ولرم داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا خورش با حرارت کم جا بیفتد.
در حین پخت خورش مقداری نمک و فلفل هم به آن اضافه کنید.بادمجان های نمک زده را در زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود.
سپس آن را خشک کنید و در روغن سرخ کنید.بادمجان های سرخ شده را داخل خورشت بریزید تا خورشت لعاب انداخته و آرام آرام جا بیفتد
این خورشت خوشمزه را در کنار برنج سرو کنید و از طعمش لذت ببرید.